Резервации

Настаняване | Хотел Алба | Слънчев бряг

Hotel_Alba_accommodation_head_1.jpg Hotel_Alba_accommodation_head_3.jpg Hotel_Alba_accommodation_head_2.jpg

Настаняване

Хотел Алба ви предлага лукс, удобства, уют, средиземноморски, класически и в същото време ненатрапчив и съвременен стил. Изберете за вас най-подходящото помещение за настаняване и изкарване на една прекрасна ваканция. Тук никога няма да ви липсва полъхът на морския бриз, защото разполагате с тераса, независимо какъв вид настаняване сте предпочели. От нея ще се насладите на невероятния  изглед на морската шир, част от курорта и не на последно място на зеленината в градината. Уютните помещения разполагат с климатик и личен сейф. 


Двойна стая Стандарт

Двойна стая Стандарт

Двойната стая Стандарт разполага с две легла, които по ваш избор могат да бъдат съединени. Ако с вас е вашето дете или друг ваш близък гост, можете да се възползвате от удобния разтегателен фотьойл. Разполагате и с тоалетка, табуретка и малка масичка, функционално аранжирани и ненарушаващи чувството за простор.
Двойна стая Стандарт
Двойна стая Комфорт

Двойна стая Комфорт

Двойна стая Комфорт е разположена в новопостроената част на хотела, която е и най-тихата. Тя е с изключително функционално подредени мебели и отлично дизайнерско решение. Чувството за простор е очевидно.
Двойна стая Комфорт
Апартамент

Апартамент

Модерна, но класическа мебел, аранжирана в кафяво, бежово и морско-зелената гама ви предлагат апартаментите на хотел Алба. Спалнята е уютна и носеща насладата на спокойствие и релакс. Холът е просторен и съвременно аранжиран с модерна секция, телевизор, два дивана, от които единият е разтегателен и подходящ за допълнително настаняване на деца или гости, и малка масичка.
Апартамент