Резервации

Спорт и красота | Хотел Алба | Слънчев бряг

Hotel_Alba_sport_head_2.jpg Hotel_Alba_sport_head2_2jpg.jpg Hotel_Alba_Sport_beauty_head_1_1.jpg

Спорт и красота

За да не скучаете, за да живеете здравословно, но и да се забавлявате по време на отпуската си или уикенда на морето, от хотел Алба сме се погрижили да задоволим спортните ви претенции и тези в областта на разкрасяването. Великолепните басейни, съвременният фитнес, тенисът на маса и плажните спортове могат да угодят и на най-изисканите ви желания за разтоварване и релакс. В същото време вие може да изглеждате перфектно с предлаганата богата гама от процедури за красота. Поглезете се и повишете самочувствието си с предлаганите ви възможности тук.
Басейни

Басейни

Хотел Алба разполага с два великолепни, големи басейна. Шезлонгите и чадърите край басейните са безплатни за гостите на хотела, така че не пропускайте възможността да поплувате в кристалните води, а след това да се отпуснете под чадъра с разхлаждаща напитка в ръка.
Басейни
Спорт

Спорт

Слънчев бряг има една от най-красивите плажни ивици на българското Черноморие. Освен да почивате под лъчите на слънцето и да се любувате на прохладните вълни на морето, бихте могли да се впуснете в най-различни плажни спортове и забавления. След предварителна резервация можете да поиграете безплатно плажен волейбол. Можете да порите вълните на джет, водно колело или уиндсърф. Можете да скачате с бънджи или дори да полетите с парашут. Възможностите за приключения са безкрайни и зависят само от вашето желание и ентусиазъм.
Спорт
Масажи и релакс

Масажи и релакс

Несравнима грижа за тялото и красотата ще откриете в СПА комплекса на хотел Алба.
Масажи и релакс
Салон за красота

Салон за красота

За дамите работи нашият салон за красота, в който те могат да се поглезят и да изненадат половинките си с нов и още по-привлекателен външен вид. Тук може да имате прическата, за която сте мечтали. Нашите фризьори са сред най-добрите в бранша и ако им се доверите ще бъдете приятно изненадани от новата си външност.
Салон за красота