Резервации

Ресторанти и барове | Хотел Алба | Слънчев бряг

Hotel_Alba_restaurant_head_1_1.jpg Hotel_Alba_restaurant_bar_head_1_4.jpg

Ресторанти и барове

Храненето в четиризвездния хотел Алба е представено от богат Ол инклузив пакет - отлично меню с модерни и традиционни лакомства,  както и качествени напитки.
За да разнообразим почивката Ви ние организираме "Българска вечер", където ще се насладите на българския фолклор и традиционната национална кухня.
В лоби бара ще имате възможност да опитате топли и студени питиета по ваш избор.  Можете да се поглезите между основните хранения със сладки, бургер, пица, хот-дог,  сладолед и богато разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки и сокове.
Основен ресторант

Основен ресторант

Основниятресторант на хотел Алба ви позволява да се гмурнете в света на кулинарията. Поставили сме си за цел да ви осигурим пълен комфорт и да отговорим на всички ваши желания за една мечтана почивка, затова всеки един от нашите барове и ресторанти ще ви предложи безкрайни изкушения и несравнимо обслужване.
Основен ресторант
Лоби бар

Лоби бар

В лоби бара на Хотел Алба можете да изпиете с удоволствие както първото кафе за деня, така и последното питие за вечерта. Гамата от топли и студени напитки е впечатляваща, а персоналът е отзивчив, без да се натрапва.
Лоби бар
All inclusive пакет

All inclusive пакет

Вашето удовлетворение е нашето кредо, затова по всяко време на деня някой от нашите барове и ресторанти е на ваше разположение със своите разнообразни храни и напитки:
All inclusive пакет
Снек бар

Снек бар

Ако плажът и морето ви изморяват, можете да се подкрепите в снек бара на хотела в рамките на ол инклузив пакета извън основните хранения.В часовете от 10:00 до 17:00 там ще намерите пица, бургери, хот дог.
Снек бар
Ресторант България

Ресторант България

Ресторант България отправя към Вас още кулинарни предизвикателства. Срещу предварително записване Вие ще попаднете сред вкусните ястия на традиционната българска кухня и в атмосферата на българския фолклор !
Ресторант България
Пул бар

Пул бар

Разбира се, помислили сме и за тези от вас, които обичат дългите следобеди в мокри забавления край басейна. Разхладителните и освежаващи напитки, които можете да опитате в пул бара, разположен точно до нашите впечатляващи басейни, ще ви заредят за още повече водни игри и развлечения.
Пул бар