Резервации

За нас | Хотел Алба | Слънчев бряг

Hotel_Alba_for_us_head07.jpg Hotel_Alba_for_us_head06.jpg Hotel_Alba_for_us_head03.jpg Hotel_Alba_about_us_head_2.jpg Hotel_Alba_for_us_head01.jpg Hotel_Alba_for_us_head05.jpg Hotel_Alba_about_us_1_1.jpg

За нас

Търсите романтика и усамотение край морето? Няма по-подходящо място от лукса на хотел Алба. Поглезете себе си и партньора си.
Нуждаете се от по-специални условия, за да почивате с цялото си семейство? Всичко необходимо за едно споделено прекрасно изживяване е на ваше разположение.
Хотел Алба – изживейте една средиземноморска приказка в сърцето на Слънчев бряг. Очакваме ви. 
За хотела

За хотела

Алба се намира на 50 м от плажната ивица. Прекосявате зелената му градина и морето ви посреща. Ще оцените близостта му до централния плаж, както през деня, така и вечер, когато тръгнете на разходка по крайбрежната алея – всички заведения и атракции са на метри от вас. Сградата на хотела е разположена в средата на разкошна градина. Уникални растителни видове, добре поддържани алеи, успокояваща зеленина, докъдето ви стигат очите, тя е подходяща за романтични нощни разходки и за дневно мързелуване със списание в ръка.
За хотела
Условия за резервация

Условия за резервация

Уважаеми Клиенти, След като изпратите правилно попълнената заявка за резервация, хотел Алба ще Ви отговори възможно най-бързо за наличности и възможности за резервация. Ако има наличности според Вашите критерии, хотелът ще Ви отговори с номер на Вашата резервация и сумата на цялата резервирана услуга. Ако няма наличности, които да отговарят на Вашите критерии, хотелът пак ще Ви отговори и дори ще Ви предложи други варианти, ако има такива. Вие можете да се възползвате от тези варианти като изпратите заявка с Вашия избор.
Условия за резервация